Vse najpomembnejše informacije o epidemiji COVID19 Slovenske Škofovske Konference

Viri objav

Tekst v blogu je iz objav glasila V Materini šoli, glasila Bernardove družine. Izdaja: Cistercijanska opatija Stična, Stična 17, 1285, Ivančna gorica, Slovenija

sreda, 18. marec 2020

Posvetitev nadškofije Avignon in njenih župnij Marijinemu brezmadežnemu Srcu


Msgr. Cattenoz, nadškof iz Avignona (južna Francija), je 8. decembra 2017 posvetil svojo škofijo Marijinemu brezmadežnemu Srcu. Vsakega župnika je povabil, da bi storil isto in izvedel to posvetitev v svoji župniji. Verniki so bili povabljeni, da bi v času devetdnevnice pred 8. decembrom vsak dan molili molitev, ki jo je napisal kardinal Sarah:
Presveta Devica Marija, Kraljica angelov in svetnikov, Srednica vseh milosti! Pri tebi, o Brezmadežna, imamo zavetje in varstvo, ker si naša mati. Kakor si obljubila trem pastirčkom iz Fatime, tudi nam podeli milost, da bomo vsak dan darovali svoje življenje za zveličanje grešnikov.
Naj se tvoja materinska ljubezen dotakne od greha otrdelih src, da bodo vsi ljudje, ki jih je odrešila na križu prelita kri tvojega Sina, našli pot ljubezni, pokore in sprave z Bogom in s svojimi brati. Tako bomo vsi skupaj, kot eno srce, opevali zmago tvojega materinskega usmiljenja. Amen.
Sledi očenaš, desetkrat zdravamarija, slavaočetu in trikrat vzklik: O Marija, brez madeža spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo!
Vir: infocatho

Ni komentarjev:

Objavite komentar