Vse najpomembnejše informacije o epidemiji COVID19 Slovenske Škofovske Konference

Viri objav

Tekst v blogu je iz objav glasila V Materini šoli, glasila Bernardove družine. Izdaja: Cistercijanska opatija Stična, Stična 17, 1285, Ivančna gorica, Slovenija

nedelja, 19. april 2015

Kako se bomo pripravili?



Sadovi Marijinega obiska so odvisni tudi od naše priprave nanj. V Fatimi tečejo priprave že od leta 2010. Ko je bil takrat papež Benedikt XVI. na Portugalskem in v Fatimi, je zaželel: »Naj sedem let, ki nas loči od stoletnice prikazovanj naše fatimske Gospe, pomaga do zmage njenega brezmadežnega Srca.« Tako je dejal, ker bo zmaga njenega brezmadežnega Srca predvsem zmaga Jezusovega presvetega Srca in zmaga vse Svete Trojice.
Kako naj se pripravljamo? Veselimo se Marijinega obiska! Pozneje bodo prišla še kakšna navodila. Že zdaj pa jo vsak dan pozdravljajmo, na primer z desetko rožnega venca. Morda bo kdo (vsaj kdaj) zmolil del rožnega venca. To bo pozdrav Mariji, ki prihaja in bo prišla. Mati Marija je Gospa [Kraljica] rožnega venca, kakor je sama o sebi povedala v Fatimi. V litanijah jo kličemo kot Kraljico svetega rožnega venca.
p. Anton

Ni komentarjev:

Objavite komentar