Vse najpomembnejše informacije o epidemiji COVID19 Slovenske Škofovske Konference

Viri objav

Tekst v blogu je iz objav glasila V Materini šoli, glasila Bernardove družine. Izdaja: Cistercijanska opatija Stična, Stična 17, 1285, Ivančna gorica, Slovenija

ponedeljek, 16. januar 2023

Povzetek dogajanja v podjetju SITIK v letu 2022  

V mesecu januarju 2022 smo dogradili centralno ogrevanje v proizvodnih prostorih kisarne in pakirnice čajev. Gospodarska zbornica Slovenije nam je podelila znak Excellent SME, ki ga prejmejo odlična majhna in srednje velika podjetja. V mesecu januarju smo prav tako pridobili smernice in prve materiale za novo celostno grafično podobo podjetja (CGP).

Konec meseca februarja smo se razveselili ukinitve večine ukrepov, povezanih z epidemijo COVID-19, saj je ta sprostitev precej olajšala naše poslovanje.

Aprila 2022 smo za potrebe samostanske vrtnarije kupili nov paletni viličar.

V mesecu maju smo dokončali izgradnjo in zasaditev Ašičevega zeliščnega vrta in v njem sprejeli prve obiskovalce, za blagovno znamko Pater Simon Ašič pa smo pridobili dodatno zaščito.

Junija 2022 smo dokončali in objavili novo spletno stran s spletno trgovino, ki je objavljena na novi domeni pater-simon-asic.si. Zaradi izgradnje novega krožišča smo prestavili enega od rastlinjakov samostanske vrtnarije na Marofu. S sodelavci podjetja Sitik, Muzeja krščanstva na Slovenskem in z menihi stiške opatije smo se odpravili na strokovno ekskurzijo na Primorsko, kjer smo obiskali Muzej vojaške zgodovine, Hrastovlje, Krkavče in Koštabono.

Septembra je bil izveden nov sistem avtomatizacije rastlinjakov samostanske vrtnarije. Na vrtnariji smo povečali, asfaltirali in utrdili dodatne skladiščno-prodajne površine ter uredili dodatna parkirna mesta za naše stranke, okrog vrtnarije pa je bila postavljena tudi nova ograja. S svojo stojnico smo se udeležili prireditve »Festival zdravja« v organizaciji Ljubljanskih lekarn in prireditve na Dvorcu Visoko v Poljanski dolini v organizaciji Nove 24TV. Na stojnicah smo predstavili naše izdelke in z nasveti pomagali obiskovalcem naših stojnic.

V mesecu novembru smo se udeležili sejma strojne opreme za živilsko industrijo na Poljskem.

Tekom leta smo se s sodelavci udeležili številnih izobraževanj, seminarjev in delavnic. Poslovno leto 2022 bomo kljub večjim izzivom na trgu, ki se pojavljajo zaradi posledic epidemije in vojne v Ukrajini, po pričakovanjih zaključili sorazmerno uspešno.

Gregor Rep, direktor Sitika

Ni komentarjev:

Objavite komentar