Vse najpomembnejše informacije o epidemiji COVID19 Slovenske Škofovske Konference

Viri objav

Tekst v blogu je iz objav glasila V Materini šoli, glasila Bernardove družine. Izdaja: Cistercijanska opatija Stična, Stična 17, 1285, Ivančna gorica, Slovenija

torek, 23. november 2021

Marijini klici

Zdravnica dr. Marija Ravnihar, ki zvesto živi po katoliški veri, je prepričana, da dobiva sporočila od Device Marije, ki zadevajo duhovnike in vse vernike. Čeprav se Cerkev o nadnaravnem izvoru teh sporočil (še) ni izrekla, jih v krajšem povzetku vseeno objavljamo. Dr. Ravniharjeva je prepričana, da jih mora širiti. Lahko so komu v spodbudo, čeprav jih nihče ni dolžan sprejeti.

»Greh v svetu se je močno pomnožil. Cerkev in svet sta ovita v gosto temo. V ljudeh je tema zaradi greha, ki vlada v njih. Greh se opravičuje in ljudje se ga ne spovedujejo, ni kesanja za grehe. Temne sile so zavedle mnoge v Cerkvi, napadajo tudi duhovnike.

Po meni [Mariji] nebeški Oče kliče k spreobrnjenju, zahteva zadoščevanje za grehe v Cerkvi in svetu. Prosim za močno in ponižno molitev rožnega venca na kolenih: Pokleknite v molitvi rožnega venca! Pokleknila bom z vami. Pokleknila bom pred usmiljenega Sina in pravičnega Očeta in vam izprosila milosti in pomoč. S ponižno, močno molitvijo rožnega venca na kolenih bom izničila moč temnih sil.

Duhovniki, sinovi moji, pokleknite v duhu ponižnosti z verniki, pokleknite v tihoti svojega srca! Ne čakajte, dajte Sinov mir temu nemirnemu svetu!

Cerkvi in svetu se bliža huda kazen. Čisto malo je še časa, čisto malo je še svetlobe. Zato molite, molite, molite, ne čakajte! Prosim vas za žrtve, odpovedi, za okrepitev vere v molitvi in dobri spovedi.

Božja Mati sem. Obljubljam vam pomoč, če boste sprejeli ponižnost! V Očetovi kazni ni rešitve brez ponižne molitve. Vrnite se k molitvi na kolenih! Sprejmite neuničljivo ponižno molitev, ki je čista milost neskončne Božje ljubezni.

Molite na kolenih skupinski rožni venec! Želim ponižne in goreče skupine v molitvi svetega rožnega venca in v češčenju Najsvetejšega Srca. Na kolenih pred Presvetim Srcem zadoščujte za velike, strašne grehe! Združite svoja srca v skupni molitvi, kličite Svetega Duha! Izprosite svetu Božje usmiljenje!

Na kolenih molite za duhovne poklice! Duhovni poklici bodo, če bodo molitve bolj ponižne in goreče.

Zaradi pomanjkanja ponižne molitve temne sile močno delujejo na mlade. Hočem pomagati, da bo mladina rešena teme. S ponižno molitvijo rešite mlade, ki se pogubljajo v temi!

Vso zemljo bo obšla kazen. V svetu se bo naselil močan strah.

Kje je vaša rešitev: Sprejmite Božje usmiljenje! To je klic iz nebes! Pokleknite pred Presvetim Božjim Srcem! Pokleknite v molitvi rožnega venca, v katerem se vam razodeva Božja ljubezen. Spreobrnite se, dokler je še čas Božje milosti!

Opozarjam in prosim: Ustavite zlo!

Stopite skupaj v boj proti zlu! Molite na kolenih! Na kolenih uničite zlo!

Ganite Očeta s ponižnostjo! Oče uslišuje ponižno molitev.«

zapisala dr. Marija Ravnihar

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar