Vse najpomembnejše informacije o epidemiji COVID19 Slovenske Škofovske Konference

Viri objav

Tekst v blogu je iz objav glasila V Materini šoli, glasila Bernardove družine. Izdaja: Cistercijanska opatija Stična, Stična 17, 1285, Ivančna gorica, Slovenija

nedelja, 28. julij 2013

Odbor za posvetitev Jezusovemu in Marijinemu Srcu in Aritours vabita 
na srečanje s papežem Frančiškom in Fatimsko Marijo Romarico!
RIM in VATIKAN


Na dan obletnice zadnjega Marijinega prikazanja v Fatimi in na dan sončnega čudeža, se bo v kviru
LETA VERE, obhajal Marijin dan ob navzočnosti vseh Združenj z marjansko duhovnostjo.
Za to priložnost bo pripotoval iz Fatime v Rim originalen Marijin kip. Vsi posvečeni Jezusovemu in Marijinemu Srcu prisrčno vabljeni, da v molitveni povezanosti s svetim očetom in Materjo Marijo izprosimo nove in številne milosti za poglobitev vere, ki jih nujno potrebujemo.

v od 11. do 13. oktobra 2013            duhovno vodstvo: msgr. dr. Alojz Snoj


  1. dan: petek, 11. oktober Slovenija – Rim Odhod avtobusa zgodaj zjutraj iz dogovorjenih krajev. Vožnja mimo Benetk proti jugu Italije, po slikoviti Toskani in Umbriji v italijansko prestolnico RIM. Po prihodu v večno mesto si ogledamo baziliko sv. Pavla izven obzidja, eno izmed štirih patriarhalnih bazilik v Rimu, v kateri so v medaljonih prikazani portreti vseh dosedanjih papežev. Maša. Vožnja do hotela, večerja in nočitev.
  2. dan: sobota, 12. oktober Rim – Vatikan Dan bo namenjen dogajanju v okviru dogodka z naslovom: BLAGOR TI, KER SI VEROVALA! Dopoldan je najprej predvideno romanje na grob svetega Petra in nato češčenje Najsvetejšega ter obhajanje zakramenta sprave v cerkvah, ki so v neposredni bližini svetega Petra. Nekaj prostega časa za kosilo, nato pa se sprehodimo do bazilike Marije Snežne, kjer hranijo ostanke originalnih jaslic, njen strop pa krasi prvo zlato, ki so ga Evropejci pripeljali iz Novega sveta. Popoldan se udeležimo sprejema Fatimske Marije Romarice na trgu svetega Petra, ob navzočnosti papeža Frančiška. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev. Marijin kip bo prepeljan v svetišče »Divin Amore«, kjer bo molitev rožnega venca ter celonočno češčenje, ki se ga po dogovoru tudi udeležimo.
  3. dan: nedelja, 13. oktober Vatikan – Slovenija 

Zjutraj vožnja v VATIKAN, kjer bo sveto mašo daroval papež Frančišek. Zgodaj popoldan slovo od Rima in vožnja nazaj proti Sloveniji. Mimo Firenc, Bologne in Benetk se domov vrnemo v poznih nočnih urah.

CENA: 199 EUR        sklic: 13184
Cena je izračunana julija 2013 za 45 potnikov.

V ceno je vključeno: avtobusni prevoz po programu, cestnine, parkirnine in takse, 2 polpenziona v hotelu 3* (dvoposteljne sobe, TWC), vsi zunanji ogledi po programu, duhovno in strokovno vodstvo, organizacija in izvedba romanja, nezgodno zavarovanje in DDV.
Možna doplačila: enoposteljna soba 50 EUR.
Odstopnina: 10 EUR  (v primeru dokumentirane višje sile).
Način plačila: 100 EUR ob prijavi, možnost odplačevanja na obroke brez obresti.
Splošni pogoji so sestavni del programa in so objavljeni na spletni strani www.aritours.si

Vašo prijavo potrdite s plačilom akontacije in podpisano vrnjeno pogodbo.

Plačilo izvedete na naš račun: Aritours d.o.o., Slomškov trg 7, 2000 Maribor
Številka transakcijskega računa: 2410 0900 4193 662, sklic: 13184

Rok za prijave do zasedbe prostih mest oz. najkasneje do 1. septembra.



Ni komentarjev:

Objavite komentar