Vse najpomembnejše informacije o epidemiji COVID19 Slovenske Škofovske Konference

Viri objav

Tekst v blogu je iz objav glasila V Materini šoli, glasila Bernardove družine. Izdaja: Cistercijanska opatija Stična, Stična 17, 1285, Ivančna gorica, Slovenija

torek, 28. december 2021

Prošnja k svetemu Jožefu

V letu svetega Jožefa se mu še posebej priporočamo. Vsak dan molimo k njemu z večerno devetdnevnico in ga prosimo za naše družine, za milost vere, za zdravje, za varstvo.

Posebej prosimo za otroke, vnuke, naj jih varuje in vodi po pravi poti, Njemu v čast in priprošnjo imamo v naši, še posebej pa v sosednji župniji, svete maše vsako sredo in se mu priporočamo v varstvo. Zmolimo tudi molitev v čast in priprošnjo k njemu. Prosimo ga tudi za varstvo naših domov.

Tako je bil na domu pred kratkim velik požar na gospodarskem poslopju. Vdano sem prosila svetega Jožefa, naj obvaruje, da se ogenj ne bo razširil še na druga poslopja in da rešijo živali iz hleva. S srčnimi gasilci, ki so hitro prišli, s požrtvovalnimi ljudmi, s priprošnjo k svetemu Jožefu, ter z uporabo blagoslovljene vode se požar ni razširil še naprej, živali pa so pravočasno rešili.

Hvala, sveti Jožef; še naprej te prosimo za varstvo naših družin in domov. Zaupamo v tvojo pomoč.

Marija Bunšek

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar